Error message

 • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\common.inc).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\menu.inc).

Bestuursleden

Het bestuur van de stichting is bewust samengesteld uit mensen die op afstand staan van de muziekwereld om elke vorm van belangenverstrengeling te voorkomen. De drie bestuursleden komen uit respectievelijk de wetenschap, het bedrijfsleven en de politiek.

Het bestuur bestaat uit:

  Prof.dr. A.P. Buunk, voorzitter
    Bram Buunk is Honorair Akademiehoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, en buitengewoon hoogleraar aan de Universiteit van Curaçao. Hij publiceerde tal van artikelen op zijn vakgebied, en is auteur van onder meer Oerdriften op de werkvloer. Het spelen van conga´s is één van zijn hobby's.
   Dr. M.S. Bügel, penningmeester
    Marnix Bügel is oprichter en partner van Marketing Intelligence Company die zich richt op kwantitatieve marketing. Hij voert opdrachten uit voor topbedrijven in Europa, en is de auteur van de bestseller Klantenloyaliteit. Hij promoveerde op de toepassing van psychologische theorieën op relatiemarketing.
   Mr. B.G. de Boer, Secretaris , penningmeester (vanaf 1 maart 2015)
    Betty de Boer is lid van de Tweede Kamer voor de VVD en woordvoerder openbaar vervoer, spoor, havens, binnen-en zeevaart. Daarvoor was ze acht jaar lid van de gemeenteraad van Groningen waarvan de laatste drie jaar als fractievoorzitter. Voordat ze naar de Tweede Kamer ging had ze een juridisch adviesbureau De Boer Consultancy.