Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\menu.inc).

Bram Buunk's blog

Cd ´Steelin´Pop´ uitgekomen!

De cd ´Steelin´ Pop´ van Enrico Garcia and the Mezclado Band is door de stichting in eigen beheer geproduceerd, en in de zomer 2016 uitgebracht. De door Enrico gearrangeerde en gemixte cd bevat bijzondere versies van klassieke popliedjes, zoals Red Red Wine, Bad Moon Rising, en My Girl Josephine. De meeste liedjes worden gezongen door Ruth Zange, soul- en gospel zangeres, die onder meer in het achtergrond koortje van de Golden Earring zong. Heel speciaal is de uptempo versie van het bijna beruchte Je T´aime (Moi Non Plus) van Serge Gainsbourg.

Subsidie voor Enrico Garcia voor cd ´Steelin´Pop´!

Op 10 oktober 2014 heeft de Stichting Bunno Mezclado besloten een subsidie van € 3000,- toe te kennen aan Enrico Garcia en de Crazy Keys voor een cd met als titel ¨Steelin´pop¨. Enrico is opgegroeid in Nederland, maar woont nu in Spanje. Als drummer speelt hij in meerdere bands, waaronder de “Crazy Keys” www.facebook.com/crazykeyscostablanca, en begeleidt hij andere bands.

Subsidie voor de LSB experience!

De LSB experience, http://www.thelsbexperience.com/, maakt prachtige Westcoast muziek, en heeft via ´crowd funding´ een aanzienlijk bedrag bijeen weten te brengen voor een nieuwe cd waarop latin en ´world´ invloeden herkenbaar zijn.

Op 15 maart 2014, tijdens een optreden van de groep in De Vorstin in Hilversum, heeft Bram Buunk, voorzitter van de Stichting Bunno Mezclado, bekend gemaakt deze cd met een bedrag van € 3000,- te subsidiëren. LSB, gefeliciteerd!