Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\menu.inc).

Beleidsplan

Het werk dat de instelling doet
De nadruk ligt op het bevorderen van de creatieve integratie van verschillende muziekstijlen of muzieksoorten. De stichting denkt en werkt mee met muzikanten. Het gaat onder meer om het produceren van kwalitatief hoogstaande cd´s die op fraaie wijze zijn vormgegeven, en de ondersteuning van muzikanten die warm lopen voor de doelstelling van de stichting in hun loopbaan. Daarnaast wil de stichting subsidie verlenen voor optredens waarbij meerdere muzieksoorten worden geïntegreerd, met name wanneer daaraan buitenlandse muzikanten meewerken met ervaring in specifieke muzieksoorten.

De manier waarop de instelling geld werft
De Stichting beschikt over een startkapitaal gefourneerd door de voorzitter, en is in 2016 begonnen met het werven van individuele donateurs. Mensen die zich aanmelden als donateur voor tenminste € 25,- krijgen als welkomstgeschenk één of meerdere cds (zie Over de Stichting). Met bedrijven kunnen speciale regelingen worden getroffen, bijvoorbeeld in de vorm van sponsoring van een bepaalde cd of een concert. In zo´n geval kan bijvoorbeeld de bedrijfsnaam op een cd vermeld worden. Tot slot zullen diverse fondsen worden benaderd voor medefinanciering.

Het beheer van het vermogen van de instelling
Het vermogen van de stichting wordt beheerd door het bestuur. Kapitaal dat niet direct nodig is, wordt op een spaarrekening gezet. Er wordt niet in aandelen of anderszins riskante financiële producten belegd.

De besteding van het vermogen van de instelling
De komende jaren is het de bedoeling om jaarlijks tenminste één cd en één optreden mede te financieren. Voorwaarde daarbij is steeds dat het gaat om een groep enthousiaste mensen die ook financiering uit andere bronnen weten te werven, en dat in de stichting en haar logo worden vermeld op de cd, en bij de aankondiging van het optreden. Deze doelstelling is hetgeen minimaal wordt nagestreefd; de verwachting is echter dat door het actief werven van donaties, meer cd´s en optredens mede gefinancierd kunnen worden.

Beloningsbeleid
Een beloningsbeleid is niet van toepassing, want er zijn geen mensen in dienst, en de bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Het is ook niet de bedoeling mensen in dienst te nemen. Alleen voor administratieve ondersteuning wordt aan iemand die op free-lance basis werkt een vergoeding gegeven.