Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\common.inc).

Subsidie voor Enrico Garcia voor cd ´Steelin´Pop´!

Op 10 oktober 2014 heeft de Stichting Bunno Mezclado besloten een subsidie van € 3000,- toe te kennen aan Enrico Garcia en de Crazy Keys voor een cd met als titel ¨Steelin´pop¨. Enrico is opgegroeid in Nederland, maar woont nu in Spanje. Als drummer speelt hij in meerdere bands, waaronder de “Crazy Keys” www.facebook.com/crazykeyscostablanca, en begeleidt hij andere bands. Hij is onder meer op tournee geweest in de Verenigde Staten, en heeft daar met twee andere muzikanten een cd gemaakt onder de naam van “The Biscuit Grabbers”.
Sinds een kleine twee jaar begeleidt hij de Poco Loco Steelband. Daarin worden melodieën gespeeld op steeldrums uit het Caribisch gebied. Het gaat hier om metalen drums die een heel apart, uniek en warm geluid geven. Voor zover bekend is er in de popmuziek nooit of heel zelden gebruik gemaakt van dergelijke drums. Er zijn allerlei soorten steeldrums die spelen in verschillende octaven en toonsoorten.
Naar aanleiding van zijn ervaringen met de Poco Loco Steelband kreeg Enrico het idee om een cd te maken met vocaal vertolkte bekende popnummers, waarbij naast gitaar, bas en toetsenbord, een aantal steeldrums worden gebruikt, en een mix wordt gemaakt van popmuziek, Caribische muziek, en latin muziek. Leden van de Poco Loco Steelband zullen daarop meespelen. Op de cd zullen onder meer te horen zijn My Girl Josephine (Fats Domino), You Never Can Tell (Chuck Berry) en Bad Moon Rising (Creedence Clearwater Revival).
Enrico, en mede muzikanten, gefeliciteerd!